Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijava protiv trojice

Krali kablove i ostavili meteorološku stanicu bez struje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Varaždinska policija će podnijeti kaznene prijave protiv trojice muškaraca koji su krali bakrene kablove, oštetili vrata i glavni vod transformatora i tako ostavili bez struje kilometar udaljenu meteorološku stanicu, priopćeno je danas iz varaždinske PU.

U priopćenju se kaže da je završena kriminalistička obrada nad 21-godišnjakom, 25-godišnjakom i 39-godišnjakom, koje je policija usred dana, u 14,30 sati u četvrtak, 10. svibnja zatekla na zapuštenoj farmi u Gospodarskoj ulici u pokušaju krađe bakrenih kablova koje su iskopali.

Utvrđeno je također da su silom otvarali i oštetili vrata transformatora, koji se nalazi na toj farmi, te oštetili glavni vod transformatora, zbog čega je prekinuto napajanja električnom energijom meteorološke stanice udaljene oko kilometar od mjesta događaja. Trafostanica i kablovi vlasništvo su poduzeća za distribuciju električne energije.

Šteta će se utvrditi naknadno, kaže se u priopćenju. (Hina)

Pročitajte i ovo Policija traži ove ljude Od srpnja Jeste li ih vidjeli? Policija treba pomoć građana kako bi pronašla ove osobe Prepoznajete li osobu s fotografije? Pogledajte Prepoznajete li osobu s fotografije? Policija traži ovog muškarca od prosinca prošle godine

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene