Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zamalo nova tragedija

Pijan se automobilom zabio u brdo na Korčuli i teško ozlijedio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozeći pijan iz pravca Smokvice prema mjestu Brne na otoku Korčuli, 23-godišnji vozač u srijedu navečer automobilom se zabio u brdo te se nekoliko puta prevrnuo na cesti, pri čemu je zadobio teške ozljede.

Dubrovačko-neretvanska policija u četvrtak je izvijestila da se nesreća dogodila oko 23 sata, kada je 23-godišnjak pod utjecajem alkohola te zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom i udario u brdo.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Zbog težine ozljeda prevezen je u splitsku bolnicu, gdje je zadržan na liječenju.

Kako bi se u što većoj mjeri smanjio broj prometnih nesreća i stradavanja iz policije, sudionicima u prometu savjetuju da prilagode brzinu kretanja vozila stanju i uvjetima na cesti, poštuju ograničenja brzine kretanja, ne konzumiraju alkoholna pića prije i za vrijeme vožnje te drže dovoljan razmak između vozila prilikom vožnje u kolonama.

Savjetuju i da ne koriste mobitel za vrijeme vožnje, da koriste sigurnosni pojas na prednjim i stražnjim sjedalima u vozilu, pobrinu se za adekvatan smještaj djece u vozilu, ne ulaze u rizična pretjecanja, a pješačkim se prijelazima približavaju smanjenom brzinom i s povećanim oprezom. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene