Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Koprivnica: Nastavljeno suđenje za ubojstvo Franje Hedla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ispitivanjem svjedoka danas je na Županijskome sudu u Koprivnici nastavljeno suđenje petorici optuženih za ubojstvo Zagrepčanina Franje Hedla u travnju ove godine u Subotici Podravskoj, nedaleko od Koprivnice.

Na današnjoj raspravi ispitani su svjedoci koji su u vrijeme tučnjave bili u kafiću Sabarija Usora u Subotici Podravskoj. Nijedan svjedok koji je danas ispitan nije vidio tučnjavu u parku preko puta kafića.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Strašna tragedija Muškarac preminuo u crkvi punoj vjernika: "Oživljavali su ga skoro sat vremena, ali uzalud" Razbojništvo u ljekarni - 1 razbojništvo u Koprivnici "Mladić je krenuo u ljekarnu i vidio kroz staklo muškarce s pištoljima": Policija noćas uhitila razbojnike

Glasnogovornik Županijskoga suda u Koprivnici Dragutin Srečec rekao je kako će se glavna rasprava nastaviti 18. i 19. studenoga, kada će biti ispitano nekoliko vještaka.

Osumnjičeni za ubojstvo - Romano Peričić (31), Jozef Mojzeš (38), Mario Strnad (34), Hrvoje Mikulčić (28) i Mirko Peričić (19) ostaju u pritvoru.

Osumnjičeni su da su 29. travnja u Subotici Podravskoj Franju Hedla najprije napali u kafiću, a zatim su ga u parku preko puta toliko pretukli da je umro od ozljeda.

Jučer, prvog dana suđenja petorica optuženika su izjavila da se ne osjećaju krivima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene