Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ispitivanjem svjedoka danas je na Županijskome sudu u Koprivnici nastavljeno suđenje petorici optuženih za ubojstvo Zagrepčanina Franje Hedla u travnju ove godine u Subotici Podravskoj, nedaleko od Koprivnice.


Na današnjoj raspravi ispitani su svjedoci koji su u vrijeme tučnjave bili u kafiću Sabarija Usora u Subotici Podravskoj. Nijedan svjedok koji je danas ispitan nije vidio tučnjavu u parku preko puta kafića.

Vezani članci Darko Koren Da se ne baci: I jedan župan cijepio se protiv korone preko reda Sjekira (Foto: Guliver/Thinkstock) Žestoki sukob trojice pijanih muškaraca, radile šake, sjekira i - zubi

Glasnogovornik Županijskoga suda u Koprivnici Dragutin Srečec rekao je kako će se glavna rasprava nastaviti 18. i 19. studenoga, kada će biti ispitano nekoliko vještaka.

Osumnjičeni za ubojstvo - Romano Peričić (31), Jozef Mojzeš (38), Mario Strnad (34), Hrvoje Mikulčić (28) i Mirko Peričić (19) ostaju u pritvoru.

Osumnjičeni su da su 29. travnja u Subotici Podravskoj Franju Hedla najprije napali u kafiću, a zatim su ga u parku preko puta toliko pretukli da je umro od ozljeda.

Jučer, prvog dana suđenja petorica optuženika su izjavila da se ne osjećaju krivima.