Obavijesti Video Pretražite Navigacija
mladić na ispitivanju

Konzumirali su opijate? Utvrđuju se okolnosti pod kojima mu je umrla na rukama: ''Svi smo u šoku''

Bolnica Sveti Duh (Foto: Dnevnik.hr)
Bolnica Sveti Duh (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Još se utvrđuju okolnosti pod kojima je umrla 40-godišnja žena koja je u beživotnom stanju dovezena u KB Sveti Duh. Mladić koji ju je doveo u bolnicu usred noći odveden je na ispitivanje.

40-godišnju ženu u srijedu između 2 i 3 sata automobilom je u bolnicu dovezao njezin 23-godišnji dečko. Unatoč brzoj liječničkoj intervenciji nisu je uspjeli reanimirati. Dežurni liječnik konstatirao je smrt, nakon čega je tijelo prevezeno na Zavod na sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati kako bi se obdukcijom utvrdio uzrok smrti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju Policija i dalje istražuje slučaj - 3 Kriminalističko istraživanje Policija objavila mučne detalje: Sin šefa policije i prijatelji prebili mladića, ima ozljede opasne po život

Mladić je odveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje kako bi policija rekonstruirala događaj, a Jutarnji list piše da je do tragedije navodno došlo nakon konzumiranja opijata. Nakon pretresa automobila i doma, i ovisno o ishodu kriminalističkog istraživanja, kao i rezultatima obdukcije, ovisit će eventualna kaznena odgovornost mladića kojem je djevojka umirala pred očima.

U mjestu pokraj Krašića gdje su živjeli ostali su zatečeni viješću, a šokirana je i njegova obitelj. ''Čuli smo da joj je naglo pozlilo i da ju je David odmah odvezao u bolnicu u Zagreb. Javio nam je da je umrla u bolnici. Svi smo u šoku'', rekao je jedan ukućanin.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene