Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naletio teretnjak

Konjevrate: Oduzela prednost i poginula

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 15 sati u Konjevratima na raskrižju državne ceste D-33 i županijske ceste Konjevrate-Unešić, poginula je 30-godišnja vozačica, priopćila je Policijska uprava šibensko-kninska.

Očevidom je utvrđeno kako se 30-godišnjakinja iz Žednog kod Trogira, vozeći županijskom cestom osobni automobil Ford Fiestu splitskih registarskih oznaka, dolaskom na raskrižje s državnom cestom D-33, nije zaustavila i propustila sva vozila koja se kreću tom cestom. Ulazeći ravno u raskrižje na njezin je automobil naletio teretni automobil MAN s priključnim vozilom šibenskih registarskih oznaka, kojeg je vozio 27-godišnjak iz Knina, a koji se kretao državnom cestom D-33 iz smjera Šibenika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Putnica ozlijeđena Majka i dijete (2) poginuli u teškoj nesreći kod Varaždina Slika nije dostupna Nesreća u Osijeku Izgubila nadzor nad vozilom: Na mjestu poginula 22-godišnja djevojka

Uslijed udara osobni automobil Ford Fiesta je odbačen na lijevi prometni trak D-33 gdje se zaustavio, a teretni automobil izletio je izvan kolnika. Na mjestu nesreće smrtno je stradala 30-godišnja vozačica te je po nalogu istražnog suca tijelo poginule prevezeno u šibensku Opću bolnicu radi obdukcije. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene