Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OČEVID U TIJEKU

Strava kod Čakovca: U slijetanju kombija s ceste poginula jedna osoba, teško ozlijeđeni dijete i mladić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U noći na nedjelju kod Čakovca je došlo do teške prometne nesreće u kojoj je jedna osoba poginula, a dvije su teško ozlijeđene, javlja policija.

Kako doznajemo iz Policijske uprave međimurske, do prometne nesreće je došlo malo iza ponoći na cesti Čakovec-Štefanec. Kombi čakovečkih registarskih oznaka u lijevom zavoju izletio je s ceste, prevrnuo se i udario u stablo.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu

U prometnoj nesreći je poginuo 25-godišnjak čije je tijelo pronađeno izvan vozila. Teško su ozlijeđeni 28-godišnjak i 12-godišnji dječak, koji su prevezeni u bolnicu Čakovcu.

"Radi se o zaista teškoj prometnoj nesreći u kojoj je kombi vozilo marke Mercedes jako oštećeno. Prema prvim rezultatima očevida uzrok nesreće je neprilagođena brzina kretanja nakon čega je vozilo u oštrom zavoju sletjelo s ceste i udarilo u stablo.

Mogu potvrditi da je 24-godišnjak, nakon što je ispao iz vozila, smrtno stradao na mjestu nesreće, rekao je glasnogovornik PU međimurske Radovan Gačal i dodao da 27- godišnji ozlijeđeni mladić nije životno ugrožen.

Također je rekao da će se dodatnim vještačenjem sa sigurnošću utvrditi tko je upravljao vozilom. (M.V. / Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene