Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz Srbije ilegalno ušli u Hrvatsku

Kod Vinkovaca uhićeno devetero Somalaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Somalci su zatečeni oko 18,30 sati na cesti između Lipovca i Apševaca.

Policija je sinoć na vinkovačkom području uhitila devetero državljana Somalije koji su iz Srbije ilegalno ušli u Hrvatsku, izvijestila je jutros vukovarsko-srijemska policija. Zbog nezakonita prelaska državne granice zabranjen im je ulazak i boravak u Hrvatskoj te je pokrenut postupak njihova povratka u Srbiju.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković Uoči izbora Svjetski mediji raspisali se o političkoj situaciji u Hrvatskoj: Plenković je autoritaran, Milanović oštra jezika Zoran Milanović Rješenje je BiH Milanović o slovenskoj kontroli granica: "Jedini način da se to spriječi je integracija BiH u EU"

Od početka 2012. do danas, na području vukovarsko-srijemske Policijske uprave u nedozvoljenom prelasku državne granice zatečena su i uhićena 84 strana državljana, među kojima najviše Afganistanaca, kojih je bilo 34. U istom je razdoblju prošle godine vukovarsko-srijemska policija uhitila 101 stranca u nezakonitom prelasku državne granice, a u cijeloj 2011. godini čak 1.114. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene