Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kod tunela Mala Kapela teško ozlijeđen radnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnik poduzeća Viadukt-Zagreb, 49-godišnji M.M., koji je jučer pao na ulasku u tunel Mala kapela s 2,9 metra visine, zbog teških se ozljeda liječi u ogulinskoj Općoj bolnici.

Od kirurga ogulinske bolnice dr. Igora Tripala doznaje se da je M.M. slomio jedan kralježak u križima, ali da je izvan životne opasnosti.

Pročitajte i ovo Radovi na tunelu kroz Kozjak - 4 Tunel kroz Kozjak Gradi se novi ulaz u Split, ići će preko Kaštela, a građani upozoravaju: "Toliko će ljudi ginuti" Prometna nesreća u tunelu Pećine - 4 Tragedija u Rijeci Otac poginulog olimpijca: "Svi smo jako potreseni, srećom unuk je preživio"

"U ovom trenutku možemo prognozirati da će se pacijent dobro oporaviti, bez trajnih teških posljedica", kazao je dr. Tripalo.

Glasnogovornica karlovačke PU Tanja Petrić izvijestila je da je M.M radio na jednom kontejneru, te da je policija, radi utvrđivanja nečije eventualne odgovornosti, o događaju izvijestila Inspekciju zaštite na radu, a izvijestit će i Općinsko državno odvjetništvo u Ogulinu.

Karlovački inspektor zaštite na radu Željko Perušić na mjestu događaja obavlja danas očevid, te kaže da je postupak u tijeku.

Inspektor Perušić izjavi je kako "tek uzima izjave o događaju i sagledava činjenice po dokumentaciji", te da za sada može reći samo to da je M.M radio bravarske poslove, iako po struci nije bravar.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene