Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rano ujutro

Kod Račišća izgorjela i potonula turistička brodica

Potonula brodica (Foto/Arhiva: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
Potonula brodica (Foto/Arhiva: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
U subotu ujutro buknuo požar na turističkoj brodici ''Etna'' kod Korčule, koja je nakon sat vremena izgorjela i potonula.

Kod rta Kneže blizu Račišća na Korčuli u subotu je ujutro buknuo požar na turističkoj brodici ''Etna'', koja je nakon sat vremena izgorjela i potonula. U nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, izvijestio je Županijski centar 112 Dubrovnik.

Pročitajte i ovo Mina kod Lumbarde na Korčuli Policija šuti VIDEO U moru našeg turističkog raja leži ogromna mina, načelnica šokirana: "Imamo bombu? Prvi put čujem za to" Požar na automobilu, ilustracija 1,44 promila Drama na Korčuli: Pijan dvaput sletio s ceste, automobil se zapalio i izgorio

Dojava o požaru zaprimljena je u 4:27 sati, a na intervenciji su bili korčulanski DVD, policija i Lučka kapetanija, kao i Pomorska policija.

Spremnik s naftom je isplutao i izvađen je na obalu te nije utvrđena opasnost od onečišćenja mora. (Hina)

Aktualno Strava u dvorani za vježbanje joge na Floridi: Ubio dvoje i ranio pet osoba Pucnjava na Floridi (Foto: AFP) Pucnjava na Floridi (Foto: AFP) Foto: Afp Pucnjava na Floridi (Foto: AFP) Pucnjava na Floridi (Foto: AFP) Foto: Afp Pucnjava na Floridi (Foto: AFP) Pucnjava na Floridi (Foto: AFP) Foto: Afp Pucnjava na Floridi (Foto: AFP) Pucnjava na Floridi (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Napad na Floridi (Screenshot: AP) Svijet Strava u dvorani za vježbanje joge na Floridi: Ubio dvoje i ranio pet osoba 1/5 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene