Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrok se utvrđuje

Strašna prometna nesreća kod Novigrada: Deset ozlijeđenih u sudaru četiri vozila

Prometna nesreća (Arhiva:Nikola Cutuk/PIXSELL)
Prometna nesreća (Arhiva:Nikola Cutuk/PIXSELL)
Čak deset osoba ozlijeđeno je u teškoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju oko 17 sati dogodila na cesti Novigrad-Buje, a u kojoj su sudjelovala četiri vozila, izvijestila je istarska policija.

"U nesreći je ozlijeđeno deset putnika, od kojih je šest prevezeno u pulsku Opću bolnicu a četvero je na Hitnoj pomoći u Umagu. O kakvim se ozljedama radi još nije poznato, no ni jedna osoba nije životno ugrožena", izjavila je glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Petrinji Izgubio kontrolu Intervenirali i vatrogasci: Sletio u kanal, teško je ozlijeđen Vinko Hrabar spasio dijete iz gorućeg automobila Spasili djete iz plamena Pronađen i drugi heroj, njegovo prezime sve govori: "Vidio sam žensku ruku okrenutu prema djetetu..."

Prema raspoloživim informacijama, u nesreći su se sudarila dva vozila talijanskih registarskih oznaka, te po jedno njemačkih i hrvatskih registarskih oznaka.

Uzroci nesreće se još utvrđuju, no neslužbeno se doznaje kako su se iz još neutvrđenih razloga frontalno sudarila dva vozila, na koje su kasnije naletjela još dva.

Cesta Novigrad-Buje je zbog očevida zatvorena za promet koji se odvija obilazno. (Hina)


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene