Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Karlovačka policija izvijestila je da je jutros u 9:45 sati nastavljena potraga za pilotom motornoga zmaja, no još uvijek nema nikakvih rezultata.


Potraga se nastavila za pilotom koji je pao sinoć na šumskom području između Lemić brda i Kamenskog, a bila je obustavljena zbog teških uvjeta i mraka. Policija je sinoć u 20:35 primila dojavu građana da je na šumskom području između Lemić brda i Kamenskoga pao motorni zmaj i po dojavi su se u potragu za pilotom i ostacima letjelice uključili karlovački policijaci i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja, lokalnoga centra Državne uprave za zaštitu i spašavanje, karlovačke javne vatrogasne postrojbe te lovačkih udruga.

Zbog teških uvjeta potrage i mraka, kao i mogućnosti da je letjelica sletjela ili pala unutar nerazminiranoga terena bivšega vojnog poligona, potraga je bila obustavljena tijekom noći. (Hina)

Vezani članci Ilustracija, Potraga za Jadrankom Skender (lijevo) (Foto: NENO/Dusko Jaramaz/PIXSELL) I MORH se uključio u potragu za nestalom pripadnicom Hrvatske vojske Slika nije dostupna Peti dan potrage: Pilotu kanadera još ni traga, policija u pomoć pozvala i građane