Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pao između Lemić brda i Kamenskog

Kod Karlovca pao motorni zmaj, traga se za pilotom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karlovačka policija izvijestila je da je jutros u 9:45 sati nastavljena potraga za pilotom motornoga zmaja, no još uvijek nema nikakvih rezultata.

Potraga se nastavila za pilotom koji je pao sinoć na šumskom području između Lemić brda i Kamenskog, a bila je obustavljena zbog teških uvjeta i mraka. Policija je sinoć u 20:35 primila dojavu građana da je na šumskom području između Lemić brda i Kamenskoga pao motorni zmaj i po dojavi su se u potragu za pilotom i ostacima letjelice uključili karlovački policijaci i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja, lokalnoga centra Državne uprave za zaštitu i spašavanje, karlovačke javne vatrogasne postrojbe te lovačkih udruga.

Zbog teških uvjeta potrage i mraka, kao i mogućnosti da je letjelica sletjela ili pala unutar nerazminiranoga terena bivšega vojnog poligona, potraga je bila obustavljena tijekom noći. (Hina)

Pročitajte i ovo Arian U Njemačkoj Velika potraga za nestalim autističnim dječakom (6): Arian ne reagira na verbalne pozive, policija morala posegnuti za kreativnim mjerama Slika nije dostupna Na tlu nema tragova pada Za pilotom motornog zmaja počinje potraga iz zraka

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene