Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završen očevid

Tragedija: Predala mlijeko pa krenula kući, pregazio ju - mljekarski kamion

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poginula je 68-godišnja mljekarica koju je udario kamion za prikupljanje mlijeka na makadamskoj cesti u Velikoj Barni u okolici Grubišnog Polja.

U četvrtak oko 13:40 sati u Velikoj Barni, u Ulici Kralja Tomislava kod kućnog broja 110, na makadamu koji se spaja na županijsku cestu 3094 dogodila se prometna nesreća u kojoj je stradala 68-godišnja pješakinja.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

58-godišnjak je upravljao teretnim vozilom daruvarskih registracijskih oznaka koje je namijenjeno za prijevoz i skupljanje mlijeka.

Vozač je na makadamu skupljao mlijeko od građana. Nakon što je preuzeo mlijeko od 68-godišnjakinje, sjeo je u vozilo i krenuo unaprijed.

Prednjim desnim dijelom vozila udario je 68-godišnjakinju koja je ispred sebe gurala ručna kolica za prijevoz mlijeka i nepropisno prelazila preko makadama.

Vozilom hitne medicinske pomoći 68-godišnjakinja je prevezena u Dom zdravlja u Grubišnom Polju gdje je od zadobivenih ozljeda preminula.

Njezino tijelo je prevezeno u Opću bolnicu Virovitica gdje će u petak biti obavljena obdukcija. 58-godišnji vozač je alkotestiran, nije bio pod utjecajem alkohola.

Policija podnosi izvješće nadležnom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene