Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sletio s ceste zbog brzine

Kod Gornjeg Miholjca poginuo 24-godišnji motociklist

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometno nesreći koja se dogodila noćas kod Gornjeg Miholjca, u Virovitičko-podravskoj županiji, smrtno je stradao 24-godišnji vozač motocikla, izvijestila je Policijska uprava virovitičko-podravska.

Policija navodi kako je noćas 30-tak minuta iza ponoći 24-godišnji D.P. (24) vozeći motocikl virovitičkih registarskih oznaka, i ne koristeći zaštitnu kacigu, 340 metara istočno od Gornjeg Miholjca radi neprilagođene brzine izgubio nadzor nad motociklom koji je sletio sa ceste na zelenu površinu. Motocikl je nastavio nekontrolirano kretanje te je udario u hrpu odbačenog građevinskog materijala - opeke i betona (divlje odlagalište smeća.

Vozač motocikl D.P. je odbačen oko osam metara te je zbog zadobivenih teških ozljeda preminuo na mjestu nesreće, navodi policija. (Hina)

Pročitajte i ovo Kamera za nadzor brzine - 1 Lakše s gasom U Hrvatskoj postavljene suvremene kamere: Kontroliraju brzinu, ali i druge učestale prekršaje koji su vodeći uzročnik nesreća Slika nije dostupna Suvozačica u bolnici Podgora: Motociklist poginuo u sudaru s automobilom

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene