Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatra u Brckovljanima

FOTO Požar kod Dugog Sela stavljen pod kontrolu: Širio se nesnosan smrad, vatrogasci pozvali pomoć kolega

Aktualno Galerija Požar u tvrtki Ekohold u Brckovljanima - 6 Požar u tvrtki Ekohold u Brckovljanima - 6 Foto: 01portal Požar u tvrtki Ekohold u Brckovljanima - 5 Požar u tvrtki Ekohold u Brckovljanima - 5 Foto: 01portal Požar u tvrtki Ekohold u Brckovljanima - 4 Požar u tvrtki Ekohold u Brckovljanima - 4 Foto: 01portal Požar u tvrtki Ekohold u Brckovljanima - 3 Požar u tvrtki Ekohold u Brckovljanima - 3 Foto: 01portal +5 Požar u tvrtki Ekohold u Brckovljanima - 2 Galerija 1/10 >>
Vatrogascima iz Brckovljana priskočili su kolege iz Dugog Sela, a zajedničkim naporima obuzdali su buktinju otpada.

Veliki požar buknuo je nešto iza 12 sati u Brckovljanima kod Dugog Sela u postrojenju tvrtke Ekohold, koja se bavi zbrinjavanjem otpada, među hrpom otpadnog metala.

Nesnosan smrad širio se kilometrima dalje, a u ispomoć vatrogascima iz Brckovljana stigle su i kolege iz Dugog Sela, Rugvice i Vrbovca.

"Dolaskom na mjesto intervencije zatekli smo požar metala, čestica i unutra se uvuklo. Zvali smo pomoć, još cisterna jer nam je voda bila problem, ali požar je brzo stavljen pod kontrolu", rekao je Igor Grgušić, zapovjednik Vatrogasne zajednice Brckovljani.

Pročitajte i ovo Dražen Budiša najavio da će Milanoviću vratiti odličje Dmitra Zvonimira Odlučio je Budiša povukao neočekivani potez, Milanoviću uputio i posebnu poruku: "On toga nije dostojan"

Policijski očevid obavit će se nakon što požar bude ugašen, nakon čega bi trebao biti poznat i uzrok požara.

"Trenutno je na terenu 45 vatrogasaca i 13 vozila. Imamo dva stroja i mi zalijevamo, a ostat ćemo do daljnjega", objasnio je Željko Remenar, zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Dugo Selo.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene