Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrok nepoznat

Kod Dugog rata u požaru izgorjela dva broda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požaru koji je zbog još neutvrđenih razloga buknuo jutros oko 5,30 sati na brodovima u luci Sumpetru, kod Dugog Rata, potpuno je izgorjelo nadgrađe jednog broda i kormilarnica drugog broda.

U trenutku kad je požar buknuo na brodovima nije bio nitko, a vatru su ugasili pripadnici vatrogasnih društava iz Dugog Rata i Omiša. Motorni putnički drveni brodovi Otac Duje i Jerolim, dužine 28 metara, u vlasništvu Jerolima Nazora u luci su bili privezani jedan uz drugi. Požar je buknuo na jednom brodu, a zatim je zahvatio i drugi brod.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Burna noć na Dugom otoku Udar groma na Saliju: Oštećeno nekoliko kuća Slika nije dostupna Nema tragova nasilja U moru kod Omiša pronađeno tijelo Ukrajinke

>> Policija zaustavila piromana u pohodu na osječke ulice

Lučku kapetaniju u Splitu, policiju i vatrogasce o požaru je obavijestio Centar 112, a o tome je odmah obaviješten i lučki kapetan ispostave u Omišu.

Inspektori splitske Lučke kapetanije i policija obavljaju očevid kako bi se utvrdili uzroci i okolnosti u kojima je buknuo požar (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene