Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suprotstavila im se

Kćeri Joze Certe prijetili harpunom i htjeli opljačkati kladionicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica razbojnika s fantomkama navučenima preko glave pokušali su opljačkati kladionicu u Kaštel Lukšiću. Hrabro im se suprotstavila 22-godišnja Jelena Certa, kćer Joze Certe, osuđenog za pomaganje u pljački 15 milijuna kuna iz Hrvatskih pošta.

Razbojnici su 22-godišnjoj Jeleni prijetili čak harpunom, no djevojka nije uzmaknula i nije im predala utržak kladionice, već je pobjegla u stražnji dio kladionice i zaključala blindirana vrata iza sebe, ostavivši lopove bez plijena, piše Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uspješna akcija Želimo znati za 5! Slika nije dostupna Kanalizacijska cijev prošlost VIDEO: Školarci Kaštel Lukšića napokon u školu idu autobusom!

Čitav pokušaj pljačke zabilježile su i nadzorne kamere postavljene u kladionici, a policija provodi kriminalistička istraživanja i traga za identitetom dvojice pljačkaša.

Podsjetimo, u proljeće 2008. godine Jozo Certa, Jelenin otac, uhićen je nakon spomenute pljačke, zbog pomaganja srpskim pljačkašima. Certa je tvrdio kako je nevin, no sud mu je odredio kaznu od pet godina zatvora te vraćanje milijun i pol kuna otetih u pljački središta Hrvatskih pošta u Kopilici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene