Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pretjecao i kolonu

Divljao kraj Nove Gradiške: Kroz naselje jurio 150 kilometara na sat, kaznili ga s 18.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je u srijedu u 7 sati "ulovila" vozača (56) koji je kroz naselje jurio brzinom mnogo većom nego što je dopušteno.

"Policajci iz Nove Gradiške u srijedu u 7 sati u Zapolju „ulovili“ su vozača (56) koji je jurio kroz naselje daleko iznad dozvoljenog, krećući se brzinom od 149,3 km/h, tj. brzinom koja je za više od 50 km/h veća od prometnim znakom ograničene brzine kretanja", javili su iz PU brodsko-posavske. 

Pročitajte i ovo Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu Ilustracija Nije se vidjela Žena u Dalmaciji iscrtala zebru na cesti, dobila je kaznu

Naknadno su utvrdili da je vozač prije toga nepropisno pretjecao kolonu. 

"Vozač je prethodno počinio prekršaj nepropisnog pretjecanja kolone vozila kroz naselje Godinjak. Policijski službenici 56-godišnjaka su uhitili i uz prekršajnu prijavu priveli na Općinski sud, Stalna služba Nova Gradiška, gdje je proveden žurni prekršajni postupak te je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 18 tisuća kuna uz zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima kategorije B u trajanju od tri mjeseca", kažu u policiji. 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene