Policija, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL)
Policija, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL) Foto: Hrvoje Jelavi?/PIXSELL

Policija je u srijedu u 7 sati "ulovila" vozača (56) koji je kroz naselje jurio brzinom mnogo većom nego što je dopušteno.


"Policajci iz Nove Gradiške u srijedu u 7 sati u Zapolju „ulovili“ su vozača (56) koji je jurio kroz naselje daleko iznad dozvoljenog, krećući se brzinom od 149,3 km/h, tj. brzinom koja je za više od 50 km/h veća od prometnim znakom ograničene brzine kretanja", javili su iz PU brodsko-posavske. 

Vezani članci Ilustracija E, nećeš, razbojniče! Krao u trgovini pa napao zaštitara koji ga je uhvatio na djelu Sinčić suspendiran u Europarlamentu - 4 Skinuo sako i počeo raskopčavati hlače. EP suspendirao Ivana Vilibora Sinčića: ''Spreman sam na sve, idemo do kraja''

Naknadno su utvrdili da je vozač prije toga nepropisno pretjecao kolonu. 

"Vozač je prethodno počinio prekršaj nepropisnog pretjecanja kolone vozila kroz naselje Godinjak. Policijski službenici 56-godišnjaka su uhitili i uz prekršajnu prijavu priveli na Općinski sud, Stalna služba Nova Gradiška, gdje je proveden žurni prekršajni postupak te je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 18 tisuća kuna uz zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima kategorije B u trajanju od tri mjeseca", kažu u policiji.