Policija, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL)
Policija, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL)

Policija je u srijedu u 7 sati "ulovila" vozača (56) koji je kroz naselje jurio brzinom mnogo većom nego što je dopušteno.


"Policajci iz Nove Gradiške u srijedu u 7 sati u Zapolju „ulovili“ su vozača (56) koji je jurio kroz naselje daleko iznad dozvoljenog, krećući se brzinom od 149,3 km/h, tj. brzinom koja je za više od 50 km/h veća od prometnim znakom ograničene brzine kretanja", javili su iz PU brodsko-posavske. 

Vezani članci Policija, ilustracija (Hrvoje Jelavić/PIXSELL) Mladić (23) vrijeđao policajce i pokazivao spolovilo: "Možete mi se napušiti..." Ivan Turudić (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Sudac Turudić: ''Vozio sam prebrzo jer sam bio potican vozilom policije. Nisam mogao znati da je to presretač"

Naknadno su utvrdili da je vozač prije toga nepropisno pretjecao kolonu. 

"Vozač je prethodno počinio prekršaj nepropisnog pretjecanja kolone vozila kroz naselje Godinjak. Policijski službenici 56-godišnjaka su uhitili i uz prekršajnu prijavu priveli na Općinski sud, Stalna služba Nova Gradiška, gdje je proveden žurni prekršajni postupak te je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 18 tisuća kuna uz zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima kategorije B u trajanju od tri mjeseca", kažu u policiji.