Policija, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL)
Policija, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL)

Policija je u srijedu u 7 sati "ulovila" vozača (56) koji je kroz naselje jurio brzinom mnogo većom nego što je dopušteno.


"Policajci iz Nove Gradiške u srijedu u 7 sati u Zapolju „ulovili“ su vozača (56) koji je jurio kroz naselje daleko iznad dozvoljenog, krećući se brzinom od 149,3 km/h, tj. brzinom koja je za više od 50 km/h veća od prometnim znakom ograničene brzine kretanja", javili su iz PU brodsko-posavske. 

Vezani članci Prometna policija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Čuvajte glavu i novčanik: Policija u velikoj akciji, kazne su ogromne, ali vozači još uvijek rade teške prekršaje Policija (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Nizozemac kažnjen s 19.800 kuna: Pijan se zabio u dva vozila, pobjegao, a onda udario i u treći automobil

Naknadno su utvrdili da je vozač prije toga nepropisno pretjecao kolonu. 

"Vozač je prethodno počinio prekršaj nepropisnog pretjecanja kolone vozila kroz naselje Godinjak. Policijski službenici 56-godišnjaka su uhitili i uz prekršajnu prijavu priveli na Općinski sud, Stalna služba Nova Gradiška, gdje je proveden žurni prekršajni postupak te je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 18 tisuća kuna uz zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima kategorije B u trajanju od tri mjeseca", kažu u policiji.