Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

Jahta sa devet Slovenaca udarila u ribaricu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sudaru jahte Elisabeth na kojoj je bilo devet slovenskih državljana i ribarske brodice Delija sa tri člana posade poslije ponoći u Kaštelanskom zaljevu nije nitko ozlijeđen, rečeno je u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture.

Glasnogovornica Marina Halužan je rekla kako su u trenutku sudara dva člana posade s ribarske brodice pala u more te da nisu ozlijeđeni, ali je ribarici probijena oplata i iskrivljena ograda.
Do havarije je došlo oko 3 sata poslije ponoći na izlasku iz marine u Kaštel Sućurcu gdje je 15-metarska jahta Elisabeth udarila u ribarsku brodicu Delija na kojoj su tri ribara izvlačila mrežu. Nakon havarije nadležne su službe utvrdile kako je zapovjednik jahte, slovenski državljanin, imao 1,2 promila alkohola u krvi.

Zbog ugrožavanja sigurnosti plovidbe inspektor splitske Lučke kapetanije zapovjednika jahte prekršajno je kaznio 10 tisuća kuna. Slovenski državljani unajmili su jahtu od zagrebačke čarter tvrtke Noa jedrenje d.o.o. Vlasnik ribarske brodice splitska je tvrtka Fidelis.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tragični susret Horor na godišnjem odmoru: Bračnom paru zatvorenici oteli jahtu, a njih bacili u more? "Riješili su ih se" Jahta Royal Romance Odvjetnici pojasnili Ruski bogataš tuži Hrvatsku: Traži više od 35 milijuna eura zbog blokade luksuzne jahte

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene