Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Karlovac: Policija obavila premetačinu zbog jučerašnje eksplozije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kriminalistička policija obavila je danas, po nalogu Državnog odvjetništva, premetačinu prostorija u Bariloviću i Karlovcu, boravištu i prebivalištu dviju osoba koje su jučer u Karlovcu ozlijeđene u eksploziji u osobnom automobilu, rekla je glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Tanja Petrić.

U Općoj bolnici u Karlovcu doznaje se da se ozlijeđeni dobro oporavljanju. Tridesetogodišnja trudnica D.M. danas je pregledana specijalistički te joj je, kako je rekao pročelnik kirurgije Zlatko Grbačić, opće stanje dobro, a eksplozija i ozljede nisu ugrozile trudnoću.

Pročitajte i ovo Ruski napadi na Ukrajinu rat u Europi VIDEO Snažna eksplozija odjeknula Sankt-Peterburgom, dvoje mrtvih u napadu dronom na Odesu: "Rusija se nastavlja boriti protiv civila" Tvrtka MB Namenska U Srbiji Eksplozija u vojnoj tvornici: Vidi se gusti crni dim, ozlijeđeni prevezeni u bolnicu

Muškarac I.P. (28) u bolnici je pod policijskim nadzorom, a hoće li mu biti određen i pritvor, rekla je glasnogovornica Petrić, ovisi o kvalifikaciji kaznenog djela. Načelnik kriminalističke policije Vlatko Cegur najavio je da će sutra izvijestiti javnost o tome za što se tereti I.P., a zasad je dovoljno reći da se prema njemu postupa po Zakonu, rekla je Petrić.

Dodala je da su u tijeku vještačenja automobila te ostataka i tragova eksplozivne naprave radi utvrđivanja njezina tipa i marke.

"Iako je prerano govoriti o tome hoće li protiv nekog biti pokrenut kazneni progon vezano uz tu eksploziju, zasad možemo reći da sve radnje i obavljeni razgovori upućuju na motive privatne naravi, a isključuju političke ili obračun vezan uz kriminalne skupine, kako su sugerirali neki novinarski izvještaji", rekla je Petrić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene