Policija, ilustracija (Foto: Damir Spehar/PIXSELL)
Policija, ilustracija (Foto: Damir Spehar/PIXSELL)

Karlovačka policija večeras je zapucala na vozilo koje ih je pokušalo izgurati s ceste.


Karlovačka policija obavijestila je o dramatičnom događaju koji se događao na ulicama njihovog grada. U potjeri za jednim vozilom, vozač je službeno policijsko vozilo pokušao izgurati s ceste zbog čega je jedan od policajaca zapucao.

Vezani članci Policija (Foto/Arhiva: AFP) Napadač se vozilom zaletio u automobil ukrajinskog veleposlanstva, policija uzvratila kišom metaka Novi Zeland, ilustracija (Foto: AFP) Australska policija pretresla dvije kuće: Ušli i u kuću Tarrantove sestre, obitelj im pomaže u istrazi

''Obavještavamo da su večeras oko 19:20 sati policijski službenici kriminalističke policije pokušali u Karlovcu zaustaviti osobni automobil. S obzirom da se vozač odbijao zaustaviti za njim je pokrenuta potjera, uz uporabu svjetlosnih signala. Unatoč tome, vozač je i dalje odbijao zaustaviti vozilo i pokušao s ceste izgurati službeno vozilo zbog čega je policijski službenik uporabio vatreno oružje u smjeru pneumatika vozila, a s ciljem onemogućavanja daljnje vožnje.

Policijski službenici su uspjeli zaustaviti vozilo, a u događaju nema ozlijeđenih osoba. Dvije osobe iz vozila, koje su policiji poznate od ranije zbog počinjenja više kaznenih djela, policija privodi u službene prostorije na kriminalističko istraživanje'', priopćili su iz PU karlovačke.