Policija, ilustracija (Foto: Damir Spehar/PIXSELL)
Policija, ilustracija (Foto: Damir Spehar/PIXSELL)

Karlovačka policija večeras je zapucala na vozilo koje ih je pokušalo izgurati s ceste.


Karlovačka policija obavijestila je o dramatičnom događaju koji se događao na ulicama njihovog grada. U potjeri za jednim vozilom, vozač je službeno policijsko vozilo pokušao izgurati s ceste zbog čega je jedan od policajaca zapucao.

Vezani članci Policajac ubio mladu ženu u spavaćoj sobi (Foto: Policijska snimka) Policija u Teksasu ubila crnkinju kroz prozor njezine spavaće sobe: "Policajac se osjetio ugroženo" Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Duško Jaramaz) Strava u Oštarijama: U pucnjavi ranjena jedna osoba, karlovačka policija privela muškarca

''Obavještavamo da su večeras oko 19:20 sati policijski službenici kriminalističke policije pokušali u Karlovcu zaustaviti osobni automobil. S obzirom da se vozač odbijao zaustaviti za njim je pokrenuta potjera, uz uporabu svjetlosnih signala. Unatoč tome, vozač je i dalje odbijao zaustaviti vozilo i pokušao s ceste izgurati službeno vozilo zbog čega je policijski službenik uporabio vatreno oružje u smjeru pneumatika vozila, a s ciljem onemogućavanja daljnje vožnje.

Policijski službenici su uspjeli zaustaviti vozilo, a u događaju nema ozlijeđenih osoba. Dvije osobe iz vozila, koje su policiji poznate od ranije zbog počinjenja više kaznenih djela, policija privodi u službene prostorije na kriminalističko istraživanje'', priopćili su iz PU karlovačke.