Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvoje privedenih

Drama u Karlovcu: Vozilom pokušali s ceste izgurati policiju tijekom potjere, došlo i do pucnjave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karlovačka policija večeras je zapucala na vozilo koje ih je pokušalo izgurati s ceste.

Karlovačka policija obavijestila je o dramatičnom događaju koji se događao na ulicama njihovog grada. U potjeri za jednim vozilom, vozač je službeno policijsko vozilo pokušao izgurati s ceste zbog čega je jedan od policajaca zapucao.

Pročitajte i ovo Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao! Pucnjava u Maksimiru Pucnjava u Zagrebu Žena ubijena u Zagrebu: ''Upomoć, upomoć, tata je upucao mamu!''

''Obavještavamo da su večeras oko 19:20 sati policijski službenici kriminalističke policije pokušali u Karlovcu zaustaviti osobni automobil. S obzirom da se vozač odbijao zaustaviti za njim je pokrenuta potjera, uz uporabu svjetlosnih signala. Unatoč tome, vozač je i dalje odbijao zaustaviti vozilo i pokušao s ceste izgurati službeno vozilo zbog čega je policijski službenik uporabio vatreno oružje u smjeru pneumatika vozila, a s ciljem onemogućavanja daljnje vožnje.

Policijski službenici su uspjeli zaustaviti vozilo, a u događaju nema ozlijeđenih osoba. Dvije osobe iz vozila, koje su policiji poznate od ranije zbog počinjenja više kaznenih djela, policija privodi u službene prostorije na kriminalističko istraživanje'', priopćili su iz PU karlovačke.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene