Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U tijeku očevid

Karlovac: Dječak poginuo na mopedu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći kod Karlovca stradao je 14-godišnji dječak koji je vozio moped.

Do nesreće je došlo oko 10 sati na cesti kod Ladvenjaka, izvijestila je policija. Istražni sudac Ivan Perković neposredno nakon očevida na mjestu događaja kazao je da je dječak motociklist u blagom zavoju s otežanom preglednošću, zbog kukuruza s obje strane lokalne ceste, izravno udario tijelom u vjetrobransko staklo kombi vozila. Odbačen je na tlo te smrtno stradao na mjestu događaja. Reanimacija nije uspjela, rekao je Perković.

'Temeljem fiksiranih tragova, te utvrđivanja 'točki udara' tek trebamo utvrditi tko je vozio precizno svojom stranom, a tko nije poštivao propise vožnje. Zbog smanjene preglednosti već sada se može zaključiti da su sudionici nesreće vozili neprimjerenom brzinom', kazao je Perković.

Također je kazao da je motociklist imao kacigu na glavi, ali je ona, nakon što je glavom probio vjetrobransko staklo kombija, završila u kabini, a tijelo je bilo odbačeno.

Vozač kombija M. S. nije ozlijeđen. (Hina)
 

Pročitajte i ovo Joško Markić Privedena jedna osoba Liječnik o stanju jednogodišnje djevojčice s opeklinama: ''Na respiratoru je, cilj je da ne trpi bolove'' Ilustracija OČEVID U TIJEKU Teška prometna nesreća u Karlovcu: Kod naplatnih kućica poginuo vozač automobila

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene