Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jurnjava u Kutini

Kamionom izgurao policijsko vozilo s ceste i ozlijedio policajce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
42-godišnjak iz Kutine sinoć je kazneno prijavljen zbog napada na službenu osobu.

42-godišnjak je u srijedu navečer svojim kamionom izgurao sa ceste policijsko vozilo, koje ga je htjelo zaustaviti, a pri tome su dva policajca lakše ozlijeđena.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško je ozlijeđena Strava u Zagrebu: Ponudio djevojci prijevoz pa je nakon svađe izbacio iz auta, udario i vukao po cesti Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

U srijedu oko 20 sati vozio se ulicom Antuna Gustava Matoša te se nije zaustavio na svjetlosne i zvučne signale koje su mu policajci davali iz službenog policijskog vozila. U jednom je trenutku policijski službenik krenuo u pretjecanje kamiona, ali je osumnjičeni u namjeri da ga spriječi svojim vozilom naglo skrenuo u lijevo, pri čemu je policijski službenik sletio s ceste i službenim vozilom udario u drvo, dok je 42-godišnjak bez zaustavljanja nastavio vožnju dalje.

Prilikom slijetanja i udara u drvo oba policijska službenika iz policijskog vozila su lakše ozlijeđena, a ozljede su im okvalificirane u sisačkoj Općoj bolnici. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv 42-godišnjaka je podnesena kaznena prijava. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene