Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strojovođa nije bio pijan

Još se ne znaju okolnosti željezničke nesreće u kojoj je poginula djevojčica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još se uvijek ne znaju okolnosti željezničke nesreće koja se u subotu popodne dogodila u Kaštelima kada je poginula šestogodišnja djevojčica.

Policija je danas samo izjavila kako je na mjestu događaja obavljen očevid, te da je alkotestiranjem utvrđeno da 53-godišnji strojovođa nije bio pod utjecajem alkohola.

Šestogodiišnju je djevojčicu blizu pružnog prijelaza udario teretni vlak koji je vozio na relaciji Ogulin-Split, dok je tijekom igre s drugom djecom pretrčavala prugu u Kaštel Gomilici.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Vojnici koji se bore protiv Boko Harama Otmica iz škole Djevojčica koju je prije 10 godina oteo Boko Haram spašena je, ali nije bila sama...

>> Kaštela: Djevojčica smrtno stradala u naletu teretnog vlaka

S teškim i po život opasnim ozljedama glave i noge kolima Hitne pomoći je prebačena u Klinički bolnički centar Split, no dežurni joj liječnici nisu mogli pomoći. Djevojčica je preminula ubrzo.

Splitska je policija o ovoj tragediji izvijestila Državno odvjetništvo koje bi trebalo utvrditi postoji li odgovornost roditelja. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene