Obavijesti Video Pretražite Navigacija
crni petak na cestama

Novi sudar kamiona i automobila, poginule dvije osobe

Dvije osobe su poginule u sudaru automobila i kamiona u Međimurju, između Štefanca i Svetog Križa.

U sudaru osobnog autobmbila i teretnog vozila poginule su dvije osobe koje su se nalazile u osobnom automobilu. Policija je izvijestila da je do nesreće došlo u petak u 17.09 sati na raskrižju državnoj cesti između Štefanca i Svetog Križa, na skretanju za Orehovicu. 

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom

Iz PU međimurske doznajemo da je 61-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka dolaskom do ceste koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao u raskrižje, a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom. Zbog toga je u njegovo vozilo udario teretni automobil bjelovarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 25-godišnji vozač.

Nakon udara došlo je do zanošenja osobnog automobila, silaska izvan kolnika na travnatu površinu i kosinu te prevrtanja na krov. Prilikom udara dijelovi osobnog automobila odbačeni su u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka s kojim je kolnikom državne ceste upravljao 28-godišnjak.

Na mjesto događaja izašle su ekipe hitne pomoći te utvrdile da su 61-godišnji vozač i 59-godišnja putnica iz njegovog vozila preminuli na mjestu prometne nesreće. Tijela preminulih prevezena su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje će biti obavljena obdukcija.

Zbog obavljanja očevida, u vremenu od 17:10 do 21:35 sati, promet kolnikom državne ceste bio je zatvoren za sav promet te se odvijao obilaznim pravcima.

Drugi je to sudar sa smrtnom posljedicom u današnjem danu. I u prvom, koji se dogodio u Dužici kod Siska oko podneva, također su se sudarili kamion i osobni automobil. U tom je sudaru život izgubio 78-godišnji muškarac. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene