Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Peti napad

Još jedan napad pervertita u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prošlog četvrtka o 12 sati nepoznati je počinitelj u središtu Zagreba, ispred Name u Ilici, počinio bludne radnje nad 32-godišnjom ženom.

Ovo je već peti napad pervertita za kojim policija traga od jučer kada je bludničio na četiri žene. Ovaj posljednji slučaj se dogodio još prošlog četvrtka, a napadnuta žena ga je sada prijavila kada su se pojavili novi slučajevi.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe"

Podsjetimo, u razdoblju od 10 do 13, 30 sati nepoznati je počinitelj izveo bludne radnje nad četiri ženske osobe. Prema neslužbenim informacijama, muškarac je ženama prilazio s leđa, dirao ih po grudima, stražnjici i tijelu, a zatim bi pobjegao. 

Na temelju prikupljenih iskaza i opisa pervertita, policija je priopćila kako je najvjerojatnije riječ o istom počinitelju - muškarcu starosti između 20 i 35 godina, visine između 175 i 185 centimetara, mršavije tjelesne građe. Bio je odjeven u tamniju zimsku jaknu i plave traperice, a na glavi je imao tamniju vunenu kapu.


 >> Zagreb: Pervertit na ulici napao četiri žene

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene