Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Drniša nestala 17-godišnjakinja

Jeste li vidjeli ovu djevojku? Stopirala pa nestala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
17-godišnja Antonia Bilić u utorak ujutro oko 8:30 otišla je iz obiteljske kuće u okolici Drniša.

Posljednji put je viđena kako autostopira na čikolskom mostu, na cesti Drniš - Split. Od tada joj se gubi svaki trag. Očajna obitelj i policija građane mole za pomoć.

Pročitajte i ovo Bor: Građani pale svijeće za ubijenu djevojčicu Danku - 1 Ogromna tuga u Srbiji FOTO Prizori koji trgaju srce: Stanovnici Bora opraštaju se od Danke, djeca ostavljala balone i igračke Slika nije dostupna Antoniji nema ni traga Konobari u Macoli: Vozač kamiona sigurno je iz Drniša

Prema posljednjim informacijama, signal s Antonijinog mobilela zabilježen je u utorak u Karlovcu u 15:40 sati. Obitelj kaže kako se radi o mirnoj djevojci koja se nikad nije udaljavala od doma.

Obitelj je nestanak prijavila policiji.

Antonia je visine oko 175 centimetara, vitke tjelesne građe, duge crne kose i crnih očiju, a u vrijeme nestanka bila je obučena u bijelu majicu kratkih rukava sa sitnim plavim točkicama, te plave traperice i tenisice zlatne boje marke Nike.

Policija i obitelj mole građane da u slučaju bilo kakve informacije ili saznanja o nestaloj maloljetnici odmah obavijeste najbližu Policijsku postaju ili nazovu broj 192.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene