Zagrebačka policija moli građane za pomoć u potrazi za razbojnikom koji je nadzornim kamerama uhvaćen u dosad tri pljače, od svibnja do danas. Najnoviju pljačku počinio je u utorak u trgovini na Čulinečkoj cesti.

Galerija


Drski razbojnik kojeg su nadzorne kamere već triput snimile u pljački, zadaje problem zagrebačkoj policiji, koja po je po treći put od svibnja objavila fotografije tog razbojnika, uz apel građanima, ako su istog primijetili da jave bilo kakve informacje o tome gdje se nalazi u najbližu policijsku postaju, telefonski broj 192 ili email adresu zagrebacka@policija.hr.

Vezani članci Policija, ilustracija Filmska pljačka u Istri: Šestorica Talijana dočekala poduzetnika ispred banke i ukrala mu torbu sa 195.000 eura, među pljačkašima i policajci Slika nije dostupna RAZBOJNIK U BIJEGU: Pobjegao ukradenim autom

Navedeni razbojnik posljednju je pljačku izveo u trgovini na Čulinečkoj cesti u Zagrebu, gdje je ukrao zasad neutvrđen iznos novca.

"Osoba na novim fotografijama dovodi se u vezu s navedenim kaznenim djelima, a radi se o muškarcu starosti 25 do 30 godina, visine oko 185-190 cm, srednje tjelesne građe, kraće smeđe kose, neobrijan nekoliko dana, koji je u vrijeme počinjenja bio odjeven u tamnu majicu kratkih rukava s motivom američke zastave te vidljivom tetovažom na lijevoj nadlaktici, sive traper hlače, obuven u crne tenisice, a na glavi je nosio tamnu šilt kapu", izvjetila je PU zagrebačka.

Isti je razbojnik snimljen i 15. svibnja 2017. te 14. srpnja 2017. u dvjema pljačkama, o čemu je policija već prethodno obavijestila javnost i isto tako tražila pomoć građana krajem kolovoza.