Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jednomjesečni pritvor za napad baseball palicom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražni sudac Županijskog suda u Splitu odredio je jednomjesečni pritvor nad dvojicom 19-godišnjaka koji su u ponedjeljak poslijepodne ispred splitske Srednje obrtničke škole baseball palicom pretukli i nanijeli po život opasne ozljede 16-godišnjem učeniku te škole.

Josip Rakela sumnjiči se za kažnjivo djelo pokušaja teškog ubojstva, a Denis Kulušić za pomaganje u počinjenju s izravnom namjerom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policijska brutalnost Pretukli ga jer se nije zaustavio na znak stop?! Slika nije dostupna Dušan Miljuš primio nove ozbiljne prijetnje

Ozljeđeni 16-godišnjak jučer se probudio uz kome i njegovo je stanje stabilno, doznaje se u splitskoj Kliničkoj bolnici.

Dvojica osumnjičenih su, prethodno se dogovorivši, došli ispred Škole te se sukobili sa skupinom malodobnika među kojima je bio i teško ozlijeđeni 16-godišnjak.

Najprije je, prema policijskom izvješću, koja je navela samo
inicijale osumnjičenih, Kulušić, napao 16-godišnjaka, držeći da se ovaj ranije sukobio s njegovim bratom, nakon čega je na njega nasrnuo Rakela udarajući ga baseball palicom dugom 70 centimetara u namjeri da ga liši života.

Obojica su od ranije poznata policiji.

Tijekom istrage, kako je najavljeno, istražni će sudac ispitati 15-ak svjedoka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene