Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zadar: Dvije osobe poginule u prometnim nesrećama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći koja se jutros oko 8,30 sati dogodila na državnoj cesti D 8 , na ulazu u Zadar kod mjesta Crno, jedna je osoba smrtno stradala, a troje je ozlijeđeno te prevezeno u Opću bolnicu Zadar. Kod Biograda je smrtno stradao 21-godišnji mladić.

U Policijskoj upravi (PU) zadarskoj doznaje se da se nesreća dogodila kada je vozač dostavnoga vozila "Peugeot partner", koji je vozio iz smjera Murvice prema Zadru, prešao na suprotni trak. U tom je trenutku iz suprotnoga smjera naišlo vozilo "opel omega", također zadarskih registracija, te je došlo do izravnoga sudara.

Pročitajte i ovo Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće

Poginuo je 27-godišnji putnik iz "opela omege", a 45-godišnji vozač tog automobila i 77-godišnja putnica iz istog automobila teško su ozlijeđeni, dok je 46-godišnji putnik iz "opela omege" lakše ozlijeđen.

Zbog ove prometne nesreće promet tom državnom cestom odvijao se se neizmjenično jednim trakom u razdoblju od 8,30 do 11,30 sati. Očevid su obavili istražni sudac Županijskoga suda u Zadru i djelatnici PU zadarske.

U teškoj prometno nesreći koja se dogodila rano jutros nešto prije 3 sata na državnoj cesti Benkovac - Biograd na moru, u naselju Jankolovica smrtno je stradao 21-godišnji mladić, hrvatski državljanin, izvijestila je Policijska uprava zadarska.

Do nesreće je došlo kada je 21-godišnjak, vozeći osobni automobil Fiat bravo bez registracijskih oznaka, iz smjera Benkovac u smjeru Biograda, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i sletio izvan kolnika. Pri tome je na mjestu nesreće smrtno stradao, navodi policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene