Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Zagrebu poginuo taksist Cammea

Tragedije na hrvatskim cestama: Tri osobe poginule u teškim nesrećama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tri prometne nesreće koje su se dogodile na hrvatskim prometnicama ove noći i jutra poginule su tri osobe.

Vozač taksi Cammea poginuo je jutros u Priobalnoj ulici u Zagrebu, nakon što je sletio s ceste.

Pročitajte i ovo Sudar automobila u zagrebačkim Dugavama - 4 Policija na terenu FOTO/VIDEO U prometnoj nesreći sudjelovala tri automobila: Ozlijeđena jedna osoba Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe

O nesreći se oglasila i taksi kompanija:

"Danas u jutarnjim satima naš vozač je ubrzavajući udario u kameni zid uz cestu na Jankomiru te je na mjestu događaja preminuo. U tijeku je policijska istraga kako bi se utvrdile okolnosti koje su dovele do ovog strašnog čina, a Cammeo Grupa pružit će maksimalnu podršku obitelji kojoj ovim putem izražavamo sućut", poručuju iz Cammea.

Težak sudar kod Dubrovnika, poginuo vozač

U sudaru osobnog vozila, cisterne i kamiona šlepera koji se u ponedjeljak navečer dogodio na državnoj cesti D-8 kod Dubrovnika poginuo je vozač osobnog automobila.

Prometna nesreća dogodila se u ponedjeljak oko 22:15 sati, a prema informacijama policije, skrivio ju je 61-godišnji vozač osobnog automobila dubrovačkih registracija. 

Vozeći u smjeru Dubrovnika, krenuo je nepropisno pretjecati vozilo ispred sebe preko pune linije. Iz suprotnog smjera naišlo je teretno vozilo splitskih registarskih oznaka kojim je upravljao 57-godišnjak s kojim se sudario. 

Zbog snažnog sudara osobni se automobil odbio i udario u teretno vozilo albanskih oznaka, a nakon toga i u osobno vozilo dubrovačkih registarskih oznaka te na kraju u metalnu zaštitnu oznaku. 

Promet na tom dijelu Jadranske magistrale bio je potpuno zatvoren tijekom očevida.

Kod Varaždina poginula pješakinja

U prometnoj nesreći u Sračincu pokraj Varaždina jutros je poginula 73-godišnja žena na koju je na pješačkom prijelazu naletjelo vozilo, izvijestila je varaždinska Policijska uprava.

Prema kratkoj informaciji iz policije, oko 6:45 sati na pješačkom prijelazu u Varaždinskoj ulici u Sračincu vozilo je naletjelo na pješakinju rođenu 1944. godine. Od zadobivenih ozljeda žena je umrla na mjestu nesreće.

Policijski je očevid u tijeku. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene