Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispao iz vozila

Kombi sletio s A3 u odvodni kanal, poginula jedna osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U slijetanju kombi vozila talijanskih registarskih oznaka u subotu oko 6.30 sati na A3 između Okučana i Nove Gradiške poginuo je jedan muškarac (50), dok je jedan teško, a dvojica su lakše ozlijeđeni.

Neslužbeno se doznaje da se radi od državljanima BiH koji su najvjerojatnije išli kući na vikend s rada u Italiji. Kada su prošli skretanje za Okučane, nakon kilometar i pol u smjeru Slavonskog Broda na jednom blagom zavoju u lijevo vozač (57) je najvjerojatnije zaspao.

Pročitajte i ovo Bivši vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić Podnosi ostavku Župan Dekanić podnio neopozivu ostavku: "Nisam kriv za nesreću, ali...." Damir Dekanić Sad je i službeno Nesreću ipak skrivio pijani župan, konačno objavljeni detalji: Ozlijeđeno petero ljudi, među njima i djeca

>> Buknuo požar na teretnom vlaku kod Hreljina

Kombi je nastavio put po travnatoj kosini i tako je vozio oko stotinjak metara, nakon čega je sletio u odvodni kanal i prevrnuo se nekoliko puta. Jedan muškarac ispao je iz prevrnutog vozila i na mjestu preminuo, a još trojica muškaraca su ozlijeđena.

Očevid je na mjestu nesreće uz prometne policajce PU Brodsko-posavske obavila i v.d. Županijskog državnog odvjetnika Mirela Šmital. 'Što je bio razlog slijetanja vozila utvrditi ćemo nakon što obavimo razgovor s ostalim putnicima u vozilu. Muškarcu koji je poginuo utvrdili smo identitet, ali još nismo državljanstvo', rekla je Šmital.Promet na tom dijelu autoceste nije bio u prekidu, ali se odvijao usporeno. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene