Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća

Jedna osoba poginula na kružnom toku u Osijeku: ''Auto je bio doslovce obavijen oko stupa''

Kružni tok u Osijeku (Foto: Google Maps)
Kružni tok u Osijeku (Foto: Google Maps) Google Maps
Aktualno Galerija +0 Kružni tok u Osijeku (Foto: Google Maps) Galerija 1/1 >>
U poslijepodnevnim satima na kružnom toku u Osijeku poginula je jedna osoba.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u Osijeku na adresi Vinkovačka 1 smrtno je stradala jedna osoba, priopćila je PU osječko-baranjska.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća na Viru Quadom sletio s litice i pao u more, ima teške ozljede Prometna nesreća u Hrastovcu Tragedija u Hrastovcu Mladi vatrogasac poginuo u prometnoj nesreći, kolege se oprostile od njega dirljivim riječima: "Otišao je prerano"

U nesreći je jedna osoba ozlijeđena te je prevezena u KBC Osijek.

Renault Clio osječkih oznaka bio je doslovce obavijen oko stupa javne rasvjete na pješačkoj stazi pored ceste. U automobilu je bio vozač, mladić, i starija gospođa koja je sjedila na suvozačevom mjestu, piše 24 sata.

''Prijatelj i ja našli smo se u blizini mjesta nesreće kada se začuo prasak. Netko je uzviknuo 'Bože dragi' i otrčali smo na cestu. Taj je auto bio omotan oko bandere. Svi su stali na cesti. Potrčali smo pomoći ljudima u autu ali nismo mogli ništa kada je lim bio zgužvan. Žena je pokazivala znakove života, gledala je u nas vidno u šoku, a mladić pored nje bio je posve bijel u licu, miran, čudno nakrivljene glave. Imao je dugu kosu pa smo pomislili da je žensko. Kada je došla Hitna i uspjela mu pomaknuti glavu vidjeli smo da je muško. Čini se da je on stradao'', ispričao je očevidac
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene