Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NESREĆA NA MORU

VIDEO Tragedija kod Trogira: Žena poginula u sudaru jet skija s jedrilicom, njezine dvije kćeri hitno prebačene u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija javila je kako je jedna osoba smrtno stradala, a dvije su ozlijeđene u pomorskoj nesreći danas malo iza 16 sati.

Policija je dojavu o sudaru dva plovila u mjestu Marina kod Trogira, u blizini lučice Agana, dobila u 16:12. U nesreći je, prema prvim informacijama, jedna osoba poginula, a dvije su prevezene u splitsku bolnicu na pružanje pomoći.

Pročitajte i ovo Sudar tramvaja i automobila u Zagrebu - 6 Manja šteta FOTO Nesreća u Zagrebu: Tramvaj naletio na automobil u zavoju Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe

"Na mjesto događaja upućeno je plovilo Lučke kapetanije i službeno policijsko plovilo, te je o događaju izvješteno državno odvjetništvo", priopćila je policija.

Kako piše Slobodna Dalmacija, jet ski, na kojem su bile tri osobe, udario je u jedrilicu. Poginula je vozačica jet skija, a ozlijeđene su njezine dvije kćeri koje su se nalazile na plovilu s njom. Imale su prsluke, ali su ostale bez svijesti i ljudi koji su se našli u blizini su ih izvukli na obalu. Hitna pomoć oživljavala je stradalu ženu 40 minuta, no nije joj bilo spasa.

Spomenuti list piše da se vjerojatno radi o njemačkim državljankama te da su djevojčice lakše ozlijeđene.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene