Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nožićem nasrnuo na ženu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezadovoljan darovnim ugovorom kojim je kuću prije nekoliko godina prepisao sinu, 84-godišnji muškarac jučer je džepnim nožićem napao i po trbuhu porezao 47-godišnju djelatnicu Ureda državne uprave u Jastrebarskom, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Starac je oko 9 sati ušao u prostorije državne uprave u Ulici Vladka Mačeka i optužio djelatnicu pisarnice da ga je prevarila pri ovjeri potpisa na darovnom ugovoru kojim je prije nekoliko godina, kada se takvi ugovori još nisu pisali kod javnih bilježnika, kuću darovao sinu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!" Pomahnitali medvjed u Slovačkoj, ilustracija Harao ulicama grada Slovačke vlasti podigle dronove kako bi ubile pomahnitalog medvjeda: Ozlijedio je 10-godišnju djevojčicu i još četvero ljudi

Nakon kraćeg razgovora, starac je nožićem napao ženu koja je na sreću samo lakše ozlijeđena.

Policija je 84-godišnjeg napadača uhitila i privela u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu zbog pokušaja ubojstva.

Njemu ovo nije prvi susret s policijom. Naime, još je 1984. prijavljen zbog kaznenog djela dovođenja u opasnost, a u policijskom dosjeu stoji i prošlogodišnja prijetnja jednoj ženi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene