Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prešao u suprotni trak

Jadranska magistrala: Poginuo slovenski motociklist

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se dogodila oko 12,10 sati na Jadranskoj magistrali kod mjesta Kalić poginuo je slovenski motociklist S.B. (1970.), izvijestila je Policijska uprava ličko-senjska nakon obavljenog očevida.

Nesreća se dogodila kada je motociklist ulaskom u oštri nepregledni zavoj, uslijed neprilagođene brzine, izgubio kontrolu nad motociklom i pao na kolnik. Klizeći po kolniku prešao je na suprotni prometni trak i tada udario u osobno vozilo slovenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao vozač M.B. ( 1984), državljanin Slovenije. Motociklist je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu nesreće.

Pročitajte i ovo Tuča u Sloveniji hladna fronta VIDEO Dijelove Slovenije poharala tuča, objavljena snimka kako se hladna fronta kreće prema Hrvatskoj Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet

Od 12,10 sati do 14,35 sati promet, koji se odvijao jednim prometnim trakom, regulirao je policijski službenik.

Očevid na mjestu nesreće obavio je istražni sudac Županijskog suda u Rijeci u suradnji sa policijskim službenicima PU ličko-senjske. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene