Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatske željeznice priopćile su da su pokrenule postupak izvanrednog otkaza protiv njihovog djelatnika koji je uhićen zbog sumnje da je, kao kondukter u putničkom vlaku na relaciji Zadar-Knin, počinio bludne radnje nad maloljetnicom.


'Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo bludne radnje na štetu maloljetne osobe u vlaku na relaciji Zadar - Knin 5. kolovoza 2011. protiv djelatnika HŽ Putničkog prijevoza pokrenut je postupak za izvanredno otkazivanje ugovora o radu', stoji u priopćenju HŽ-a, koji se u cijelosti ograđuje od takvog ponašanja te ga oštro osuđuje.

Uprava HŽ Putničkog prijevoza i ubuduće će poduzimati sve radnje kako bi zaštitila svoje putnike, zaključuje se u priopćenju. Po pisanju medija, policija je jučer uhitila 56-godišnjeg konduktera kojega tereti da je, kada je vlak bio zaustavljen na željezničkoj stanici u Kistanjama, ušao u odjeljak gdje je bila maloljetna putnica koju je počeo dirati po intimnim dijelovima tijela, a koja je to prijavila policiji. (HIna)

Vezani članci Izbio požar u vlaku u Pakistanu (Foto: AFP) - 2 Tragedija u Pakistanu: U požaru vlaka smrtno stradalo više desetaka ljudi, neki se spasili skakanjem iz vagona u plamenu Očevid na pruzi, ilustracija (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Teška nesreća u Sesvetama: Pješak poginuo u naletu vlaka na pružnom prijelazu