Obavijesti Video Pretražite Navigacija
vozač smrtno stradao

Izletio s ceste i prevrnuo se na krov: Policija objavila detalje strašne nesreće šlepera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bjelovarsko-bilogorska policija objavila je detalje teške nesreće kod Palešnika u kojoj je poginuo vozač šlepera iz Rumunjske.

U ponedjeljak oko 13:45 44-godišnji rumunjski državljanin upravljao je sa skupom vozila (teretni automobil i prikolica) rumunjskih registarskih oznaka nenaseljenim dijelom DC-45 iz smjera Palešnika u pravcu Zdenčaca.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih

U blagom desnom zavoju desnim kotačima skupa vozila zahvatio je desnu bankinu, naglo skrenuo u lijevo, nakon čega je došlo do zanošenja skupa vozila i slijetanja šlepera izvan kolnika na oranicu i prevrtanja cijelog skupa vozila na krov.

U prometnoj nesreći vozač je na mjestu događaja smrtno stradao. Bjelovarsko-bilogorska policija izvijestila je da je rumunjski državljanin dvanaesta poginula osoba u prometnim nesrećama na području njihove Policijske uprave ove godine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene