U streljani kojom se koristi Antiteroristička jedinica Lučko prigodom redovitog vježbovnog gađanja sinoć oko 19 sati je izbio požar.


Nazočni pripadnici Jedinice odmah su započeli s gašenjem, pri čemu su dvojica lakše ozlijeđena. Jednan je mladić zadobio opekotine po rukama, a drugi se nagutao dima. 

Vezani članci Problem s kolima hitne pomoći Infuzija na 41 stupanj, strgani podovi, višesatna čekanja... ''Nije bilo ugodno voziti se u kolima hitne dok krvariš misleći da ćeš izgubiti bebu...'' Termometar, ilustracija Dolaze nam paklene vrućine, temperature rastu i do 36 stupnjeva! Saznajte kako se možete najbolje zaštititi od toplinskog udara

Liječnička pomoć dvojici ozlijeđenih 30-godišnjaka pružena je u Klinici za traumatologiju i KBC-u Zagreb, priopćeno je iz Ureda ravnatelja policije.  Kako je riječ o lakšim ozlijedama, nakon ukazane pomoći pušteni su kući, a već su jutros bili na poslu.

Požar su lokalizirali i ugasili pripadnici JVP Grada Zagreba. 

Predpostavlja se da je požar uzrokovala iskra iz vatrenog oružja, što je dovelo do zapaljenja baruta u izolacijskim spužvama, koji se u 20-ak godina staroj streljani godinama nakupljao

Mjesto požara još je sinoć obišao ravnatelj policije Marijan Benko sa suradnicima.