Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Buknulo u učionici

Izgorjela škola u Čeralijama, sumnja se da je požar podmetnut

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U iznenadnom požaru koji je sinoć oko 19.50 sati buknuo u selu Čeralije pod Papukom, gotovo u potpunosti je izgorjela zgrada područne škole Osnovne škole Voćin.

Iako su slatinski vatogasci brzo stigli u petnaestak kilometara udaljeno selo vatra se proširila na više učionica, pa je u požaru izgorjela gotovo polovica zgrade.

Pročitajte i ovo Požar u Ščitarjevskoj ulici u Zagrebu - 3 Buktinja FOTO Dramatična večer u Zagrebu: Gorjele susjedne kuće, vatrogasci morali otvarati krovove Požar u internatu u središnjoj Kini Istraga u tijeku Strava u internatu: U požaru poginulo 13 osoba, uhićen ravnatelj škole

Na požarište je ubrzo stigao i ravnatelj Vlado Majhen koji je potvrdio da je montažnu školu 1995. godine doseljenim Hrvatima s Kosova u Čeralijama dar japanske vlade, te da je istu školu do božićnih blagdana pohađalo 80-ak učenika od prvog do četvrtog razreda iz Čeralija i susjednog sela Bokani. 

Kako neslužbeno doznajemo, požar je podmetnut u jednoj od učionica. Policija tu informaciju još nije službeno potvrdila jer izvidi još traju. (T.Š./Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene