Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubrzo priveden

Iz govornice nazvao policiju i zaprijetio 'Skinut ću Papu!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednog mladića sumnjiče za širenje lažnih i uznemirujućih glasina. Nazvao je policiju i kazao: Skinut ću Papu!

'Skinut ću papu!', zaprijetio je B.B. (20) iz telefonske govornice pola sata nakon ponoći u petak u Zagrebu dežurnom policajcu na 192. Policijska ophodnja nije gubila vrijeme, te su ga ubrzo našli na ulici u blizini govornice s koje je nazvao. Mladić je uhićen i doveden u Jedinicu za zadržavanje i prepratu gdje je proveo noć. Nad njim je provedena kriminalistička obrada, a temeljem sudskog naloga pretražen je i stan na zagrebačkom Medveščaku gdje živi. U stanu je policija našla i nekoliko grama marihuane. Uz kaznene prijave za širenje lažnih i uznemirujućih glasina, te zlouporabu droge, osumnjičeni B.B. doveden je istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Ivana Petrović MOLITVE UZ PAPU Ivana Petrović iz Rima o papi emeritusu Benediktu XVI.: "Posebno je bio nadahnut životom kardinala Alojzija Stepinca" Emilio Marin - 1 POSEBNA VEZA Bivši veleposlanik Emilio Marin prisjetio se dirljivih uspomena na preminulog papu Benedikta XVI.

Za prvog dana posjete pape Benedikta Hrvatskoj, u subotu, policija je privela ukupno 28 osoba. Od toga ih je 24 bilo stranih državljana koji su u službene prostorije dovedeni zbog provjere zakonitosti ulaska i boravka u Republici Hrvatskoj. Četvero hrvatskih državljana dovedeno je, pak, zbog utvrđivanja identiteta. Nakon obavljenih provjera sve osobe su puštene, izvijestila je zagrebačka policija. (Agencija Vlm)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene