Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Manijak harao Splitom

Iz čista mira metalnom palicom napadao prolaznike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija traga za nepoznatim muškarcem koji je noćas u prvim satima nedjelje metalnom palicom iz čista mira napao i lakše ozlijedio tri slučajna prolaznika, te oštetio parkirani motocikl, izvijestila je glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske Marina Kraljević Gudelj.

Nepoznati napadač je u 1.45 sati u Radunici bez povoda prvo napao P.R. (23) koji je tuda slučajno prolazio, a malo kasnije i A.Š. (34), obojica iz Splita, koji su tom prilikom zadobili lakše tjelesne ozljede. Nepoznati je nasilnik potom, potvrđeno je to u policiji, metalnom palicom oštetio i parkiranu hondu u vlasništvu ranije napadnutog A.Š.

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Ilustracija Priopćila policija Nasilnik s Rive koji je napao dvije žene dobio kaznenu prijavu

Policija je dobila i dojavu da je oko 2.20 sati na križanju Omiške i ulice Slobode također metalnom palicom bez ikakvog povoda napadnut Đ.M. (39) iz Splita koji se još uvijek nalazi u Kliničkom bolničkom centru (KBC) Split na promatranju, pa se za sada ne znaju težine njegovih ozljeda. Pretpostavlja se da je i njega napala ista osoba za kojom policija traga. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene