Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Istražni zahtjev protiv vozača koji autocestom vozio u suprotnom smjeru te skrivio nesreću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu podiglo je istražni zahtjev protiv 51-godišnjaka koji je prošlog utorka na čvoru Bosiljevo ušao u suprotni smjer autoceste i izazvao trostruki sudar u kom je poginula jedna mlada žena, teško su ozlijeđene dvije i lakše pet osoba.

Općinsko državno odvjetništvo predložilo je pritvor protiv osumnjičenog vozačazbog bezobzirnosti u vožnji i nepoštivanju prometnih pravila. 

Pročitajte i ovo Gradilište - 1 Očevid u tijeku Na izgradnji autoceste u Baranji poginuo radnik: Sa strojem je skliznuo s povišenog terena i udario u tlo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima

No, budući da je on u Općoj bolnici u Karlovcu, o pritvoru nije odlučeno. 

Liječnici su sucu Mladenu Kosijeru kazali kako se vozač za sada događaja na autocesti ne sjeća, pa ga sudac još nije saslušao, doznaje se u Istražnom centru Županijskog suda u Karlovcu.

Nesreća se dogodila 25. ožujka kad je 51-godišnjak iz Brinja, koji je vozio prema Zagrebu, na ulazu Bosiljevo I ušao u trak prema Splitu te 11 kilometara vozio u suprotnom smjeru, prema Zagrebu. 

Sudarivši se izravno s jednim automobilom, njegov se 'golf' zarotirao na cesti te sudario s još jednim automobilom. Na mjestu je poginula 25-godišnjakinja, a njezina 24-godišnja suputnica i vozač 'golfa' teško su ozlijeđeni.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene