Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasan kriminalac

Interventna policija uhitila pljačkaša 22 kladionice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Akcijom interventnih policajaca na zagrebačkoj Trešnjevci uhićen je 44-godišnjak kojega se sumnjiči da je u nešto više od tri mjeseca opljačkao čak 22 sportske kladionice, od toga 18 sam, a ostale u suradnji s dvojicom 'kolega', izvijestila je danas zagrebačka policija.

Interventna policija u kuću gdje se skrivao nasilno je upala nakon što 44-godišnjak nije odgovarao na zapovjedi da otvori. Izveden je s 'lisicama' na rukama i nakon kriminalističkog istraživanja prepraćen na zagrebački Županijski sud, gdje mu je određen pritvor. Jedan njegov suradnik već je od ranije u pritvoru, a drugi je uhićen dan nakon 44-godišnjaka i još nije odveden pred istražnog suca, kažu u policiji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uhićen je Hrvat u Meksiku završio iza rešetaka: Kamenom razbio staklo banke Slika nije dostupna Policija traži pomoć Mjesecima pljačka sportske kladionice - jeste li ga vidjeli?

Sve kladionice opljačkane su na području Črnomerca, Peščenice i Novog Zagreba od kraja listopada do početka veljače,a razbojnici su uz prijetnju pištoljem od zaposlenika tražili novac. Osim razbojstava u kladionicama 44-godišnjak je zajedeno s nepoznatim muškarcem krajem listopada prošle godine u stanu u Bužanovoj ulici opljačkao 86-godišnjeg starca i njegovu njegovateljicu. Prijeteći pištoljem upao im je u stan, tražio da mu daju novac, a zatim ih zaključao u kupaonicu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene