Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Sad ću ponovno u zatvor'

Dobila 5 godina za pokušaj ubojstva supruga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjenčanom suprugu Indijane Vukičević, Goranu Božiću život je spašen brzom intervencijom liječnika Hitne pomoći.

Poznato lice iz crne kronike 44-godišnja Siščanka Indijana Vukičević osuđena je prošli tjedan nepravomoćno na pet godina zatvora zbog pokušaja ubojstva svog nevjenčanog supruga 35-godišnjeg Gorana Božića. Presudu je izrekla sutkinja Županijskog suda u Sisku Melita Avedić iako je žrtva tijekom suđenja uporno tvrdio kako se sam ubo nožem prilikom pijanke 2. prosinca 2012. godine u Petrinji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Neobičan potez Zbog njih su propadali brakovi: Talijansko ministarstvo donijelo novu odluku Ilustracija Bolje izbjeći Ako izgubite karticu za autocestu, u velikom ste problemu: Pogledajte zašto ih treba dobro čuvati

Naime, izjave svjedoka bile su presudne jer su prisutni prilikom tučnjave i ranjavanja nožem potvrdili da je sama Indijana povikala, tijekom tučnjave, 'Ubola sam ga. Sad ću ponovno u zatvor'. I policija je imala problema prilikom utvrđivanja činjenica na samom očevidu jer je pijanki i tučnjavi nazočilo mnogo osoba, koje su sve redom bile u alkoholiziranom stanju.

Goranu Božiću život je tom prilikom spašen brzom intervencijom liječnika Hitne pomoći, a uz pet godina zatvora Indijana je dobila i obaveznu mjeru liječenja ovisnosti od alkohola.

>> KAO U FILMU: Ušuljao se u garažu i OTPUSTIO joj vijke na kotačima auta!

U zatvoru je Indijana završila i prije nekoliko godina kada je 2006. godine u sisačkom predgrađu Caprag u kafiću nožem u vrat i rebra ubola 36-godišnjaka. Muškarac je stao u zaštitu konobarice kafića koju su napali Indijana Vučićević i njen tadašnji nevjenčani suprug. Tada je napala i policajce koji su došli na mjesto događaja. Do tada je Indijana već imala 14 kaznenih prijava među kojima i one za trgovanje ljudima, prijevare i krađe. (Agencija ALM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene