Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kršenje obiteljskih obveza

Beba umrla zbog neuhranjenosti i hladnoće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer prijepodne u mjestu Zmijavci kod Imotskog, 22-godišnja majka pronašla je mrtvo tijelo svojeg tek dvadesetak dana starog djeteta.

Obdukcijom koja je obavljena danas utvrđeni su znakovi neuhranjenosti i pothlađivanja nesretnog djeteta, rekla nam je glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske marina Kraljević Gudelj.

Pročitajte i ovo Haiti pomoć ne stiže Nekad rajskim otokom vladaju bande, širi se i zaraza: "Cijeli dan ne jedem, a zatim idem u krevet bez ičega u želucu" Pothranjeno dijete - 2 umiru od gladi "Dijete je prije dva mjeseca imalo 12 kg, a sada ima šest. Sačuvaj nas Bože od onog što dolazi"

Majka je svoje dijete, staro 20-ak dana, pronašla jučer, sat i pol nakon što ga je, kako je izjavila policijskim službenicima, nahranila. Dijete je živjelo s majkom u iznajmljenom prostoru u Zmijavcima gdje ga je i rodila 28. siječnja. Kako doznajemo, rodila je sama, bez stručne pomoći i navodno nitko nije ni znao da je djevojka uopće rodila. U trenutku dolaska Hitne pomoći i policije mlada je majka bila u vidljivom stanju šoka, no bila je sposobna dati izjavu policiji.

Tijelo nesretne bebe prebačeno je na patologiju splitske bolnice, gdje nisu utvrđeni tragovi nasilne smrti, ali su konstatirani znakovi neuhranjenosti i pothlađivanja djeteta. Protiv majke će biti podignuta prijava zbog kršenja obiteljskih obveza sa smrtnom posljedicom, a očekuje se i toksikološki nalaz.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene