Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neuspjeli bijeg

Imotski: Bježao policiji, skočio s balkona i slomio kost!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Imoćanin sada u pritvoru čeka izručenje Njemačkoj koja ga traži zbog imovinskog kriminaliteta.

Bježeći pred službenicima policije, koji su mu došli uručiti europski uhidbeni nalog, jedan je 45-godišnji Imoćanin slomio ključnu kost! No, to mu nije pomoglo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola pod opsadom Uhićena tinejdžerica: Nožem izbola tri osobe u srednjoj školi Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

Ljubljana: Zatvorenik pobjegao, sutkinju i policajce zaključao u sudnici

U pritvoru je i čeka izručenje Njemačkoj. U nedjelju oko 13.50 sati u mjestu Dobranje, policijski službenici PP Imotski, 45-godišnjaku su pokušali uručiti službenu poštu, na što je on počeo bježati iz obiteljske kuće.

Skočio je s balkona, a potom bježeći posrnuo i pao, ali je nastavio bježati. Policajac ga je sustigao, zajedno su pali na pod, nakon čega je policijski službenik uporabio sredstva vezivanja radi sprječavanja daljnjeg bijega.

45-godišnjaku je pružena liječnička pomoć, utvrđene su mu teške tjelesne ozljede u vidu prijeloma ključne kosti, ali nije zadržan na bolničkom liječenju.

Uhićen je i predan pritvorskom nadzorniku radi postupanja po europskom uhidbenom nalogu Republike Njemačke. Traži ga se zbog imovinskog kriminaliteta. (VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene