Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Državljanin Hrvatske preminuo je u srijedu kod Prijedora u sjeverozapadnoj Bosni a sve se dogodilo kada ga je zaustavila lokalna policija zbog prometnog prekršaja, potvrđeno je tijekom dana iz prijedorske policijske uprave.


Kako je pojašnjeno policajci su automobil "Golf" zaustavili na cesti između Prijedora i Bosanskog Novog kod mjesta Dragotinja zbog prekoračenja brzine a za volanom je bio K.T. rođen 1941. godine koji je imao hrvatske osobne isprave.

Vezani članci Policija, ilustracija Strašna tragedija u Otoku: Dijete stradalo u prometnoj nesreći, preminulo u bolnici U vozilu pronađeno i spašeno 150 kornjača Muškarac prijavljen zbog mučenja i ubijanja životinja: U prtljažniku je imao devet napunjenih jutenih vreća

"Tijekom kontrole vozila i vozača, vozač se žalio na pogoršano zdravstveno stanje, te su mu policajci pružili prvu pomoć, a obaviješteni su i radnici Službe hitne pomoći Prijedor, koji su stigli", stoji u policijskom priopćenju.

Vozaču je pružena hitna medicinska pomoć, no preminuo je. Iz policije navode kako je liječnik utvrdio da je riječ o prirodnoj smrti prouzročenom zatajenjem srca. (Hina)