Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Muškarac hrvatske nacionalnosti teže je ozlijeđen u prometnoj nesreći u Grdeličkoj klisuri na jugu Srbije, prenijela je srbijanska agencija Beta pozivajući se na vranjsku policiju i hitnu službu.


U nesreći su, kako se navodi, poginula dvojica stranih državljana, najvjerojatnije iz Makedonije, a troje Poljaka, od kojih je jedno dijete, te jedan muškarac hrvatske nacionalnosti zadobili su teške ozljede. Glasnogovornik Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković rekao je Beti da se nesreća dogodila na izlazu iz tunela 'Manojlo' na autocesti Vranje-Leskovac.

Po njegovim riječima, dvije osobe, najvjerojatnije državljani Makedonije, poginule su na licu mjesta, u prometnoj nesreći su sudjelovala dva automobila strane registracije i jedno teretno vozilo srbijanske registracije, a detalji će se znati nakon očevida koji je u tijeku. U Službi za prijam i zbrinjavanje urgentnih stanja u Vranju dežurna liječnica kazala je Beti da je primila četiri teško ozlijeđena pacijenta, da je njih troje, roditelji s djetetom, iz Poljske, a da je jedan pacijent iz Hrvatske, te da joj je s terena javljeno da očekuje još ozlijeđenih pacijenata.