Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HAK POZIVA NA OPREZ

Pala kiša i odmah kaos: Na A1 vozilo naletjelo na zaštitnu ogradu, komadi letjeli na drugu stranu, dvije osobe završile u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Hrvatskog autokluba pozivaju u ponedjeljak ujutro vozače na oprez zbog nekoliko prometnih nesreća.

Na autocesti A1 u ponedjeljak u ranim jutarnjim satima došlo je do prometnih nesreća kod naplatne postaje Demerjec - u smjeru Zagreba te između naplatne postaje Demerje i čvora Donja Zdenčina u smjeru Dubrovnika.

Do nesreće u smjeru Zagreba, došlo je oko 6:10 sati kada je jedno vozilo naletjelo na zaštitnu ogradu, doznajemo od policije koja još utvrđuje sve detalje. U nesreći su sudjelovala još četiri vozila, dvije osobe su lakše ozlijeđene i prevezene su Vinogradsku bolnicu u Zagrebu, a materijalnu štetu treba utvrditi.

Prema prvim informacijama spominjala se još jedna prometna nesreća, zapravo je riječ o jednoj, odnosno dvije povezane, kako neslužbeno doznajemo. Naime, nakon naleta u zaštitnu ogradu komadi su preletjeli na drugu stranu, odnosno u smjer prema Dubrovniku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Završen očevid Policija objavila detalje nesreće u kojoj je poginuo bračni par, od njih se opraštaju i motoristi: "Neka su vam lake nebeske ceste..."
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OČEVID U TIJEKU Automobilom probila ogradu i upala u nekoliko metara duboku jamu na gradilištu osječke bolnice

U smjeru Zagreba oko osam sati dogodila se još jedna prometna nesreća na autocesti A4 između čvorova Popovec i Kraljevački Novaki, a u njoj su sudjelovala dva vozila na kojima je zabilježena materijalna šteta, a policija također još utvrđuje detalje. Tim se dijeom autoceste vozi jednim trakom uz ograničenje brzine 80 km/h.

HAk poziva na oprez s obzirom na to da magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti.

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje, a na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale mogući su odroni.

Zbog jake kiše mjestimice je moguć nailazak na veću količinu vode na kolniku pa HAK vozače upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene