Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dok je izlazio iz autobusa za prijevoz učenika, na 16-godišnjaka, inače učenika Obrtničko-industrijske škole u Županji, naletio je automobil. Mladić je nešto kasnije podlegao ozljedama.


Od ozljeda u prometnoj nesreći koja se dogodila oko podneva u Gunji, nedaleko od Županje, u vinkovačkoj Općoj bolnici oko 14 sati umro je 16-godišnjak iz Račinovaca, sa županjskoga područja, izvijestila je vukovarsko-srijemska policija. Po riječima glasnogovornika vukovarsko-srijemske Policijske uprave Krunoslava Žgele, 16-godišnjak je teško ozlijeđen kad ga je udario golf njemačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 50-godišnji državljanin BiH iz Brčkog.

Vezani članci U sudaru teretnog vozila i auta poginula jedna osoba - 5 Crno jutro na zagrebačkim cestama: U sudaru teretnog vozila i auta poginula jedna osoba, dvije su ozlijeđene Autobus u Boliviji, ilustracija Stravična nesreća u Boliviji: Autobus sletio u provaliju, poginule najmanje 34 osobe

Dok je prelazio na drugu stranu ceste, 16-godišnjaka, koji je u Gunji izišao iz autobusa županjskoga 'Čazmatransa' izvan autobusnog ugibališta, udario je osobni automobil njemačkih registarskih oznaka koji je dolazio iz suprotnog smjera. Teško ozlijeđeni 16-godišnjak prevezen je vozilom hitne pomoći županjskoga Doma zdravlja u vinkovačku Opću bolnicu, gdje je i umro oko 14 sati. (S.D./Hina)